Coaching & Services

Na onze kennismaking op de vorige twee pagina’s, kan u hier een aantal coachingoplossingen vinden en reserveren voor uzelf. 

Ik hoop dat deze services onmiddellijk raadpleegbare oplossingen aan te bieden voor heel concrete problemen en bezorgdheden die u heeft. 

Zo heb ik geprobeerd de services voor iedereen toegankelijk te maken. Mocht u iets toch niet vinden dan kan u steeds via het invulformulier een bericht mailen.

Want laat ons realistisch zijn, zelfs al gaat het u goed in het leven, het kan het nochtans ook niét zijn. Men kan bijvoorbeeld een goed financieel leven leiden, terwijl al de rest gewoon heel moeizaam gaat. Een armzalige mindset, een slechte gezondheid bezorgdheden, enz. Ja, een mensenleven is niet evident.  

Echte rijkdom, weelde eigenlijk, is uitgedrukt in tijd. Niet zomaar in euro’s. En er is maar één U. U kreeg dit ene bewuste lijf en leven mee. Wanneer u zich focust op kwaliteit voor alles in het leven, telt dat zoals een investering: geld uitgeven dat een lange tijd zal meegaan en opbrengt. Of om het met de beroemde woorden van Robert Kyosaki te zeggen: ‘buy yourself assets, not liabilities’. 

Ja, ik ben de 6-in-1 transformatie expert of coach to go to. Ik werk zonder een vast protocol waardoor mijn aanpassingsvermogen één van de belangrijkste tools zijn die ik u kan geven;  ‘een goede leraar past zich namelijk altijd aan aan de student’. 

Onthou misschien ook nog even mijn volgende levensfilosofie:

-Uw doel in dit leven is uniek aan uzelf. Laat daarom niemand u dicteren iets te worden dat u niet bent.

-Lichamelijke en mentale gezondheid zijn gelijk aan vrijheid.

-Elke uur dat verdwijnt uit uw leven komt nooit meer terug. Die uren zijn effectief wélgeteld. 

 

Een selectie van H3- Services

Makkelijk te verteren consults voor particulier, team & bedrijf.

Voor iedereen / ook publieke figuren

BEGINNERS COACHING SESSIE 360

100,- excl btw  

60 min.

Doel: een sterk, persoonlijk en eerlijk coaching-advies. Kan ook een feedback, een second opinion of mentorship zijn.

Expertise op 360° niveau. Formuleer uw hulpvraag omtrent de obstakels of wensen in uw leven. Maar ook de off-tracks betreffende uw gezondheid, sport, voeding en mentale welzijn. Of u heeft een babbel nodig, de stress omtrent een keuzebepaling bespreken, etc.

De vraag naar een fitnessprogramma (krachttraining in combinatie met andere sporten bv) of bodybuilding programma, voedings- of gezondheidsprogramma kan hier ook gesteld worden.

Kennis en studie incluis. Extra werk exclusief.

Hoe en wie: 60 min; online (video) call. In het geval dat een intake zou beslist worden te boeken dan wordt de waarde van deze service afgetrokken.

Resultaten: Feedback en echte antwoorden op uw vragen. Een concrete oplossing, kennis, een voorgesteld H3-programma als nodig, wijsheid en/of strategie wordt u op maat meegegeven waarmee u meteen aan de slag kan.

Voor iedereen

INTAKE & MEDICAL ANAMNESE

300,- excl btw

Doel: volledige screening van uw persoon om de diepgang te begrijpen van uw algemene en specifieke vragen. Deze service vormt de basis voor elke serieuze transformatie omdat er op een ruïne niet gebouwd kan worden. Naast de vragen die ik u stel, volgt ook een meting met de huidplooicaliper en een weging. Onderwerpen die aan bod komen zijn: medische geschiedenis, levenshygiene, sport, voeding, medicatie, supplementen, etc.

U wordt zoals een ajuin op het bot gepeld, maar zonder de tranen (glimlach).

Hoe en wie: Een 1-op-1 ontmoeting die standaard 2,5 uur duurt. In de sfeer en comfort van uw eigen huis (verplaatsing 50 km incl).

Voor iedereen: particulier, team en corporate.

Resultaat: Analyseren van uw gegevens gebeurt onmiddellijk. Bovendien wordt er u een precieze strategie in functie van uw vraag en doelstelling opgesteld. Specifiek advies ter antwoord van uw wensen worden geformuleerd (haalbaarheid, hoe, wat,..).

Door deze screening kunnen alle probemen maximaal ge-elimineerd worden die u ervan weerhouden van het nieuwe toekomstbeeld.

Elk programma (voeding, training, e.a.) dat gevraagd wordt, ook in de toekomst, zal gebaseerd zijn op deze informatie.

Een intake is vrijblijvend en slechts éénmalig te boeken. Het verplicht geen van de partijen tot het verplicht nemen van een programma of dergelijke.Voor team/corporate/agency

*B-2-B* INFORMATIEVE COACHING & MENTORING

100,- excl. btw

Doel: een consult over alle vragen die een team, agency of een bedrijf kan hebben. 360° benadering. Vragen kunnen gaan over: misverstanden uit de weg ruimen in het bedrijf, problemen oplossen met kantinevoeding of die aantrekkelijker maken, aanmaken van een gedragscode bij personeel, employee engagement, C-levels op één lijn krijgen, fricties ontdoen tussen mensen, beleving integreren in het bedrijfsgebouw dat de waardering van het personeel onderling ten goede komt op elk niveau, efficiente en gevoelsbevorderende sport en ontspanning aanbieden, smart business food, aanwakkeren van de kritische, denkende geest, enz. Kortom crisismanagement op menselijk gebied.

De focus/doelstelling kan individueel zijn en/of teamgericht zodat het geheel kan floreren.

Doel 1: een bloeiende gezondheid en groeiende prestaties nastreven (perfectioneren van uw vak)

Doel 2: fysieke transformatie en mentale groepskracht

Het winnen van kracht op alle niveau’s! Alle menselijke niveau’s worden aangepakt (en gefilterd waar het eerst op gewerkt moet worden); zijnde lichamelijk, emotioneel en mentaal.

Vloeiend gesproken talen zijn Nl, Fr, Eng, It. Beetje Duits.

Diensten die gekozen kunnen worden in een volgende stap zijn o.a.:

-Het aanbieden van een volledig concept programma als Chief Lifestyle Officer (vragen naar folder ‘The Dictator® Corporate) aka lifestyle & corporate well-being.

-PR & image building    

-verbeteren van uw imago, charisma en/of non-verbale communicatie  

-coachen en motiveren van individuen of teams om een specifiek doel te bereiken

-herschrijven van (interne/externe) communicatie

-spelers- en atletenmanagement (www.the-dictatorelite.com of vraag naar de folder)

-infosessies organiseren over H3-onderwerpen

Hoe en wie: atijd en overal, gewoon (video)bellen. Alle coaching die nodig is om het resultaat te bekomen wordt ingezet.

Voor alle B-to-B, alle niveau’s: c-levels, agentschappen, managers voor artiesten in muziek, film en modelindustrie.

Resultaten: Maatwerk, details nader te bepalen. Studie en technisch werk excl. Coaching gebaseerd op kennis, intuitie en 20 jaar ervaring.

Prijszetting nadien wordt bepaald volgens soort project, korte/lange termijnengagement (dag(en) per week/maanden/jaar), behoeften en doel.   

Voor Iedereen

METAFYSICA EN MENTORING

50,- excl btw (daarna membership van 25,- excl btw per maand, gedurende 6 maanden)

Doel: metafysische inzichten en intuïtief advies. Wetenschap van de numerologie, physiognomie (gelaat- en karakterkunde), cartomanie, ingevingen en orakelkaarten en astrologische feiten die u kan gebruiken in het dagelijkse leven en werk.Vragen die worden gesteld zijn concreet en verschaffen inzicht over situaties. Intunen (afstemmen) op uw persoonlijke energie.

Achtergrond: in vroegere tijden waren alchemie, kaartleggen, astrologie, numerologie, grafologie,… weggelegd voor de nobelen en mensen in gezagsposities. Zij alleen mochten iets weten over het nu en de nabije toekomst. Het was toen niet bedoeld voor het gewone volk. Ik mocht geboren worden in een familie met reeds vijf generaties aan talent in de metafysica of paragnostiek: de wereld van inzicht en intuïtie. Dit talent probeer ik, vooral achter de schermen, terug in ere te herstellen en naar voren te brengen voor iedereen die het wil.

Doel 1: inzichten krijgen in uw huidige leven over de 3D en 5D dynamiek                                                                        

Doel 2: waarom dingen gebeuren in uw leven, wanhoop en angst wegnemen. Het brengt rust.

Doel 3: het trekt u door obstakels waardoor u wordt genezen binnenin.                                                                          

Doel 3: uw ziel en mindset doen groeien, tot vrede komen met uzelf door uw ware talenten te ontdekken

Hoe en wie: boek hier uw eerste video call voor een consult. Het is noodzakelijk u te zien en te voelen, en de nodige vragen te stellen om zo de dynamiek te ‘ruiken’ van uw leven (ik moet u kunnen lezen). Stel daarna via What’s app 1 grote vraag over een onderwerp met de kleinere vragen erbij. De antwoorden volgen wanneer de ‘tijd juist zit’; het afstemmen op uw persoon vraagt energie en wordt uitgevoerd wanneer het ‘kan’. 

Antwoorden en coaching via what’s app. Vervolg van het onderwerp de maanden daarna en spontane mentale ondersteuning.

Resultaten: Zoveel u nodig hebt en wanneer u het nodig hebt (=coaching met de orakelkaarten). Ondersteuning en inzicht geven in uw leven.

Deze service is voor mensen die serieuze vragen hebben. Niet het genre van ‘ga ik met mijn lief samen blijven’. Vragen over studies, werk, tweelingzielendynamiek, juridische vragen, … zijn welgekomen.

! Laat u inspireren door het modeldocument ‘vragen te stellen bij …’ verder in deze shop.

Voor iedereen

COACHING EN MENTORSHIP 360°

*Nadat de Beginners Coachingsessie 360° geboekt is geweest, gaat u verder met deze service*

100,- excl btw  

Doel: Dit gesprek is allround; over alle denkbare topics zoals de mentale, fysieke en emotionele gezondheid. Uw vraag wordt gekoppeld aan één holistische, totaalvisie. U bepaalt de toon en de formulering van uw vraag.

U krijgt steeds een sterk en eerlijk advies om u over een hindernis heen te helpen.

De gebruikte pijlers zijn voeding, krachttraining, sport, anti-aging, gezondheid aan de binnen- en buitenkant, hormonen, trauma, maar ook levensstijl, levenshygiëne, image building, zakelijk en mentaal welzijn, studiekeuze bepalen, talent detecting, Hoogbegaafdheid, enz.   

Kortom elke motivatie, elk idee en inzicht dat u nodig heeft over een onderwerp of het nodig hebben van een sparring partner.

Kortom, ik zet u bewust en/of onbewust terug op uw pad. Gepakt met een nieuw inzicht. De coachingsessie kan daarom dienen als katalysator. Totdat een volgende stap nodig is waarvoor u opnieuw een consult kan boeken.

(Voor reeds bestaande klanten dient deze service ook voor het uitleggen van een opgesteld programma of extra coaching sessie.)

Hoe en wie: per 30 min, (video) bellen. Wanneer u wil en zoveel u het wil. Geen leeftijdsgrenzen en alle mensen. Voor elke levensfase waarin u zit. Basis, gevorderd en expert.

Resultaten: Levensvoldoening en obstakels overstijgen. Echte, en lange termijn oplossingen voor dagelijkse obstakels aanbieden. Gegarandeerd innerlijke gemoedsrust op het einde van elke sessie. Extra berichten volgend na afspraak mogelijk incl. Ik geef u eventueel een methode, een te volgen strategie of mentoring over beslissingen in het leven mee.  

Coaching gebaseerd op kennis, intuïtie en 20 jaar ervaring.

Vloeiend gesproken: Nl, Fr, En, It..

Opzetten van een programma excl., maar wel mogelijk.

! Een lange termijn engagement is aan te raden door frequent contact. Dit om sneller en effectiever te kunnen intunen (afstemmen) op uw persoon. Het ultieme doel is om uw lichamelijke, emotionele en mentale gezondheid op één lijn te brengen. Dit zodat we kunnen opbouwen , en dus niet telkens vanaf nul, of onder nul, opnieuw moeten beginnen.

Voor publieke figuren

PREMIUM MENTORSHIP *INTENS*

Prijs op aanvraag volgens duur en casus    

Doel: motivational coaching en 360° view coaching. Volledige betrokkenheid van Helena persoonlijk

Doel 1 : fysieke transformatie en mentale kracht.

Doel 2: bloeiende gezondheid en prestaties

Doel 3: focus op persoonlijke groei, helen van je hele persoon (schaamte, angst,.. weg)

Doel 4: stabiele mentale, fysieke en emotioneel welzijn los van externe factoren

Doel 5: door obstakels heen trekken en u op koers houden zodat u uw ziel niet verliest

Imago en zelfvertrouwen opbouwen, charisma versterken, gedrag, etiquette en veerkracht opbouwen (boven de aanvallen van anderen staan).

Leer uw lichaam ook aan de binnenkant voelen en kennen (zelfbewustzijn). Vind gronding. Zich van stress ontdoen (stress management) of een teveel aan negatieve energie (anger management).

Hoe en wie: altijd en overal, gewoon (video)bellen en ’24/24′ aanwezig zijn

Elke sessie is aangepast aan uw energie en stamina. Er wordt een programma opgemaakt steeds op maat volgens parameters zoals uw persoonlijk werk en verantwoordelijkheden, anatomie, biomechanica, hormone management, epigenetica, levensstijl, medische geschiedenis en uw specifieke doelstelling.  

Voortdurende ondersteuning en inzichten, gecoacht worden door een survivor. 20 jaar ervaring. Discreet.

Resultaten: gegarandeerd een positieve stamina (humor, luchtigheid, gelukkig voelen) en wijsheid. Openbloeien als mens en instant geluk zijn de voorwaarden na een sessie. U straalt weer even veel van binnen als van buiten.

Prijs afhankelijk van doel, project en moeilijkheidsgraad.

Voor basis, gevorderden, experts en pro

PERSONAL (KRACHT) TRAINING

320,- excl btw voor niet-leden

Doel: lichamelijke kracht = mentale kracht, zich van stress ontdoen of zich afreageren. Postuurtraining. Leer uw lichaam voelen en kennen (zelfbewustzijn). Vind gronding. Kortom: het lichaam en de geest verzorgen met slechts één, maximaal twee krachttrainingsessies per week gedurende 35’ à 40’ actieve minuten (er worden 60’ geboekt).

Maximaal wegwerken van gezondheidsproblemen dankzij de (enige medische) HIT-technieken: rug, testosteronproblematiek, zwakke conditie, frozen shoulders, overbalstingen van de trapezius, patellaproblemen, parkinson, en veel meer). PT enkel op aanvraag en na selectie. 100 % blessurevrije klanten sinds twintig jaar tijd.Krachttraining in correlatie met andere sporten zoals golf, zeilen, hockey, tennis, zwemmen, autorally, paardrijden, etc.

Personal training met Helena: krachttraining en body-building expert.

Hoe en wie: Na een volledige check-up via intake. In een professionele fitnessomgeving. Elke training is aangepast aan uw energie en stamina. Programma’s worden altijd op maat opgesteld volgens anatomie, biomechanica, hormone management, epigenetica, levensstijl, medische geschiedenis, levenshygiene, werk en verantwoordelijkheden, ervaringsniveau, lichaamsbewustzijn en de specifieke persoonlijke doelstelling.

Voor gevorderden en experts: verbeteren van uw bestaande programma, uitleggen en spotten. Alsook coaching en mentoring over (on)waarheden over fitness en krachttraining.

Resultaten: Elke sessie brengt u gegarandeerd een positieve stamina, lachen en wijsheid. U voelt zich gedragen. Iets wat moeilijk lijkt, wordt makkelijk gemaakt. Ervaar het millimeterwerk van Helena. Geen ervaring nodig.

Zelfs al heeft een mens soms eens geen ‘goesting om te komen’, het wordt een moment van plezier. Openbloeien als mens en instant geluk zijn de resultaatsvoorwaarden na een sessie. Mooi zijn van binnen en van buiten is de lange termijn garantie.

Voel, zie en groei.

Service tijdens en na de training incl. Een consult of intake gaat voor op deze service. Geselecteerd wordt men enkel wanneer men een H3-traject (kort of langer) heeft doorlopen zodat geen of amper nog een problematiek moet meegenomen worden tijdens het vervolg.  

Andere prijs voor leden.

 

Voor iedereen

HOME GYM DESIGNING

200,- excl btw  

Doel: uw vraag gaat over het installeren van een home gym. En dit op de juiste manier! U vindt het belangrijk dat een professional elk aspect van dit project correct uitdenkt: gebruiksvriendelijkheid, licht en lucht, professionele apparatuur zonder zot doen, optimalisering van de ruimte, toegankelijkheid naar de toestellen, veiligheid en een beetje esthetisch verantwoord door ook het oog te werpen op het geheel.

Hoe en wie: Per (video) call en eventueel een opvolgsessie ter plaatse. Kleine of grote projecten.    

Resultaten: Hetgeen dat u voor ogen heeft. Dit kan gaan van een advies, of een bezorgen van een oplijsting op maat van hetgeen u nodig heeft volgens anatomie, achtergrond en bijvoorbeeld reden van het plaatsen van een home gym. Maar soms wordt het A-tot-Z verhaal gevraagd en ook dat kan geregeld worden.

Uw investering moet opbrengen: wij kopen geen toestellen om (alleen maar) naar te kijken.

Deze prijs betreft niet de ontwikkeling van een plan of een idee. Extra optie: mogelijkheid om bij levering, transport en installatie te managen.

Transport 30 km rond Knokke incl.  

retreat

TRAVEL WITH H3® & THE DICTATOR®

8.000 / 13.000,- excl. btw

Doel: Neem opnieuw de verantwoordelijkheid over uzelf en de impact die u op anderen heeft door u terug op de juiste sporen te zetten: ‘get back on track program’. Geniet van een retraite; kom alleen of breng de mensen mee die u graag heeft. H3 denkt aan de invulling van uw verblijf ter plaatse zoals de voeding op maat voor elk, het koken, de trainingen bij de ‘locals’ en algemeen welzijn door ‘simpele’ belevingen. Zoom in en disconnect van uw wereld. Adem oude energie uit en nieuwe energie in.

Hoe en wie: Een locatie op eigen aangeven. In te stappen op elk moment van het jaar. 3 dagen of 6 dagen. Binnen- of buitenland. Tools zoals mental coaching, physical coaching en detoxen -volgens de High standards regels- worden gebruikt om een resultaat te bekomen.

Er wordt gestart met een eerste consult (apart betaald, maar afgetrokken bij opstarten van deze service) die de spelregels gaat bepalen van de verdere wensen.

Een op maat gemaakt 360° view health program.

Resultaten: Werken richting uw specifieke doelstelling. Een reden om deze service te willen is bv. om u terug op gewicht te brengen (de beide richtingen), omwille van stress management, even uitschakelen en u het leven in volle welzijn over te laten aan een expert die u het beste gunt..

Diners buitenhuis niet incluis maar wel regelbaar.  

filantropische service

BUY ME A COFFEE

Een vrije gift op BE32 6528 2358 9902

Doel:  De reden van deze service is omdat veel van de tijd gratis wordt gestoken in mensen. Zowel in een ad random context als op constante basis sturen mensen mij vragen die ik -natuurlijk- graag beantwoord en zo goed ik kan -en bovenal op maat- beantwoord volgens wat de vrager nodig heeft. Of het nu een adres is, of bevestigen van een product, een gezondheidskwestie, padstelling of gedachte die besproken wordt, of  wanneer er snel een slecht gevoel uit de weg moet geruimd worden.

Opdat ik me gewaardeerd kan voelen in mijn werk, zonder hiervoor iets te moeten factureren of vragen, heb ik dit ‘buy me a coffee’-idee bedacht dat weer anderen ten goede doet komen. Want…

Resultaten: Deze giftes gaan naar een aparte bankrekening dat gebruikt zal worden voor een maatschappelijk co-housing project. Een community waar mensen voor elkaar instaan en individueel kunnen leven op een kwaliteitsvolle manier aan een eerlijke huurprijs.

 

Hier wil ik ook meteen persoonlijk anoniem B.DS. bedanken voor haar gifte, de eerste grote gifte. Haar medeleven op een bepaald moment in mijn leven heeft mij geholpen wanneer ik heel diep zat en waarbij ik zonder afgeven in het goede van mensen -en mezelf- ben blijven geloven.

De geboorte van dit fonds: ‘goeds doet goeds’. 

De andere services ontvangt u na een geboeke service (als relevant). 

VIRTUAL EDUCATION

ONLINE TRAINING

DIGITAL PRODUCTS

Blocnote

Grocery Shopping list

Modeldocument

H3 Nutritient index

Modeldocument

Vragen te stellen bij een astrologe

Modeldocument

Juiste vragen stellen bij een kaartlegger

Voedingsprogramma

Voor kat en hond

Cursus

Mental coaching

Software

Kassasysteem