HELENA HERBOSCH

Coaching & Services

Na onze kennismaking op de vorige twee pagina’s, kan u hier een aantal coachingoplossingen vinden en reserveren voor uzelf. 

Ik hoop dat deze services onmiddellijk raadpleegbare oplossingen aan te bieden voor heel concrete problemen en bezorgdheden die u heeft. 

Want laat ons realistisch zijn, zelfs al gaat het u goed in het leven, het kan het nochtans ook niét zijn. Men kan bijvoorbeeld een goed financieel leven leiden, terwijl al de rest gewoon heel moeizaam gaat. Een armzalige mindset, een slechte gezondheid bezorgdheden, enz. Ja, een mensenleven is niet evident.  

Echte rijkdom, weelde eigenlijk, is uitgedrukt in tijd. Niet zomaar in euro’s. En er is maar één U. U kreeg dit ene bewuste lijf en leven mee. Spendeer daarom gerust wat tijd met mij en word de persoon die u in wezen bent. Wanneer u zich focust op kwaliteit voor alles in het leven, telt dat zoals een investering: geld uitgeven dat een lange tijd zal meegaan en opbrengt. Of om het met de beroemde woorden van Robert Kyosaki te zeggen: ‘buy yourself assets, not liabilities’. 

Ja, ik ben uw 6-in-1 onafhankelijk transformatie expert of coach to go to. Ik werk zonder een vast protocol waardoor mijn aanpassingsvermogen één van de belangrijkste tools zijn die ik u kan geven;  ‘een goede leraar past zich namelijk altijd aan aan de student’. 

En onthou misschien ook nog even mijn volgende levensfilosofie:

-Uw doel in dit leven is uniek aan uzelf. Laat daarom niemand u dicteren iets te worden dat u niet bent.

-Lichamelijke en mentale gezondheid zijn gelijk aan vrijheid.

-Elke uur dat verdwijnt uit uw leven komt nooit meer terug. En die uren zijn effectief wél geteld. 

Ik kende een leven van extremen. Ik ben het levende bewijs dat negatieve ervaringen een goede wending kunnen krijgen door te vertrouwen in een eigen levensfilosofie en te vechten voor een eigen visie. Tegenslag gaf me gelukkig wel kracht. En die kracht gebruik ik om anderen krachtig te maken. Mijn leven is altijd zeer gevarieerd geweest. Een hobbelig parcours gaf me een stevige basis om het uwe net iets makkelijker, zeg maar: comfortabeler, te maken.

Single Sessions

QUICK SOLUTIONS THAT IMPROVE YOUR LIFE. INTELLECTUAL WORK AND SPORTS A LA CARTE. 

Service

coaching & mentoring sessie

100,- excl. btw

Doel: een sterk en eerlijk coachingadvies, een second opinion of mentorship. Expertise op 360° niveau. Formuleer uw hulpvraag omtrent de obstakels in uw leven. Maar ook de off-tracks betreffende uw gezondheid, sport, voeding en mentale welzijn. 

Of u heeft een babbel nodig, of u wil de stress omtrent een keuzebepaling bespreken,… 

Hoe en wie: 30 min; online (video) call. De eerste sessie krijgt men het dubbel aantal minuten voor eenzelfde tarief! In het geval van een eerste coachingsessie kan de waarde van deze service worden afgetrokken van een intake mocht dit van doen zijn.

Resultaten: Feedback en echte antwoorden op uw vragen. Een concrete oplossing, kennis, een voorgesteld H3-programma als nodig, wijsheid en/of strategie wordt u op maat meegegeven waarmee u meteen aan de slag kan. 

consulting & coaching service

mental health, well-being & life coaching

100,- excl. btw

Doel: Dit gesprek is allround (over alle denkbare topics). U bepaalt als klant de toon en de formulering van uw vraag. U krijgt steeds een sterk en eerlijk advies om u over een hindernis heen te helpen. 

Deze sessies gaan over de mentale gezondheid, zowel emotioneel als mentaal over bv. misbruik, studiekeuze bepalen, talent detecting, Hoogbegaafdheid.  Ook alle vragen omtrent het lichaam aan de binnen- en buitenkant, lifestyle advies, sport, etc.

Kortom elke motivatie, elk idee en inzicht dat u nodig heeft over een onderwerp of het nodig hebben van een sparring partner. 

Kortom, ik zet u bewust en/of onbewust terug op uw pad. Waarschijnlijk gepakt met een nieuw inzicht. De coachingsessie kan daarom dienen als katalysator. Totdat een volgende stap nodig is waarvoor u mij terug kan contacteren. 

Voor reeds bestaande klanten dient deze service ook voor het uitleggen van een opgesteld programma of extra coaching sessie. 

Hoe en wie: per 30 min, video call of telefonisch. Wanneer u wil en zoveel u het wil. Geen leeftijdsgrenzen. Voor elke levensfase waarin u zit. En voor alle soorten mensen.  

Resultaten: Levensvoldoening en obstakels overstijgen. Gegarandeerd innerlijke gemoedsrust op het einde van elke sessie.

Extra berichten volgend na afspraak mogelijk; incl. studie en eventueel extra onderzoek indien nodig. Ik geef u eventueel een methode, een te volgen strategie of mentoring over beslissingen in het leven mee.  

! Een engagement bedoeld op langere termijn is aan te raden door een frequent contact te houden. Dit om effectief te kunnen intunen (afstemmen) op uw persoon. U bent die ene persoon die meerdere rollen vervult. Het ultieme doel is dus om uw lichamelijke, emotionele en mentale gezondheid op één lijn te brengen. Zonder telkens vanaf nul of onder nul terug te beginnen. 

coaching service

corporate consulting

100,- excl. btw

Doel: business mentorship, lifestyle & well-being, physical changes en coaching, mental & motivational coaching. Bij het willen aangaan van een traject kan er gefocust worden op image building & public relations, ‘lifestyle & corporate well being’, de bedrijfscommunicatie voeren zoals (her)schrijven van teksten, maar komen er ook de volgende vragen aan bod: misverstanden uit de weg ruimen in het bedrijf, problemen oplossen met kantinevoeding of die aantrekkelijker maken, aanmaken van een gedragscode bij personeel, employee engagement, C-levels op één lijn krijgen, fricties ontdoen tussen mensen, beleving integreren in het bedrijfsgebouw dat de waardering van het personeel onderling ten goede komt op elk niveau, efficiente en gevoelsbevorderende sport en ontspanning aanbieden, smart business food, aanwakkeren van de kritische, denkende geest, enz. Kortom uw crisis management op menselijk gebied!

In deze service is natuurlijk -en vooral- de persoonlijke coaching aanwezig: welzijn bereiken in uw rol als werkende mens zonder uzelf te verliezen en zonder de bemoeizucht van het ego. Het winnen van kracht op alle niveau’s! 

Alle menselijke niveau’s worden aangepakt (en gefilterd waar het eerst op gewerkt moet worden); zijnde lichamelijk, emotioneel en mentaal. 

Hoe en wie: eerste consult gebeurt online per (video) call waarbij allerlei vragen gesteld zullen worden. De doelstelling kan individueel zijn en/of teamgericht. Alle coaching die nodig is om het resultaat te bekomen wordt ingezet. 

Als u de C-level bent in een bedrijf, of als u zich in het publieke oog bevindt en/of een bepaalde status/plaats inneemt in de maatschappij waarbij doorgedreven coaching op z’n plaats is. Een eerste cyclus duurt ongeveer drie à zes maanden waarbij reeds een grote persoonlijke verandering heeft plaatsgevonden. Ook kan het zijn dat u een manager bent of een agency hebt waarvan uw klanten atleten, modellen, artiesten of bv. politici zijn. U vraagt voor een team of één individu specifiek om tranformatiecoaching. 

Een één-jarig trajectengagement, aantal dagen per week of per maand hangt af van de doelstelling en de snelheid waarmee het resultaat mag behaald worden. 

Resultaten: Behalen van de doelstelling; een bedrijf creëren waar mensen echt willen werken; m.a.w. groeien en bloeien in de aankomende nieuwe wereld. 

active service

walk & talk service

80,- excl. btw

Doel: Zich terug levend voelen met nieuwe energie op een simpele manier. Het hoofd verkoelen, nieuwe zuurstof toelaten in het lijf, stress aflaten, mediteren en praten over het leven. Het is een moment om tot inzicht te komen, zich terug op te laden bij een negatief algemeen gevoel, maar ook om na te denken. Noem het mental coaching of het bijtanken van het denken (een denk tank dus 😊). Opgelucht effect en instant happiness verzekerd. Ook valt deze vorm onder de enige échte vorm van resultaat als het gaat over vetverbranding (niet spier-verbranding). 

Hoe en wie: In den buiten, dat is zeker. Dat kan in de stad, naast water of in de natuur. Alle plaatsen zijn goed. Elke training is aangepast aan uw energie. Kan elk moment, zonder enige andere voorbereiding zoals intake.  

Resultaten: Elke sessie brengt u gegarandeerd een positieve stamina, humor en wijsheid bij.

consulting service

Paragnostisch advies met mentoring

Een vrij te kiezen bijdrage voor rekening BE32 6528 2358 9902

Doel: metafysische inzichten en intuïtief advies. Numerologie, astrologie, kennis van het leren lezen. Vragen die worden gesteld zijn concreet en verschaffen inzicht over situaties. Bijv. hoe bepaalde business beslissingen maken, hoe bepaalde zaken zich gaan ontplooien. Een jaarenergie wordt ook meegegeven.

In vroegere tijden waren alchemie, kaartleggen, astrologie, numerologie, grafologie,… weggelegd voor de nobelen en mensen in gezagsposities. Zij alleen mochten iets weten over het nu en de nabije toekomst. Het was toen niet bedoeld voor het gewone volk. Ik mocht geboren worden in een familie met reeds vijf generaties aan talent in de metafysica of paragnostiek: de wereld van inzicht en intuïtie. Dit talent probeer ik, vooral achter de schermen, terug in ere te herstellen en naar voren te brengen voor iedereen die het wil. 

Hoe en wie: stuur mij een persoonlijk bericht via What’s App zodat we een consult kunnen boeken. Het is absoluut noodzakelijk dat ik u kan zien en voelen, en de nodige vragen kan stellen om zo de dynamiek te ‘ruiken’ van uw leven. Stel uw vragen daarna, en krijg antwoorden. Het afstemmen op uw persoon vraagt energie en wordt uitgevoerd wanneer het ‘kan’.  

Resultaten: Zoveel u nodig hebt en wanneer u het nodig hebt. Ondersteuning en inzicht geven in uw leven. Ook inspiratie. 

Deze service is voor mensen die serieuze vragen hebben. Niet het genre van ‘ga ik met mijn lief samen blijven’. Vragen over studies, werk, tweelingzielendynamiek, juridische vragen, … zijn welgekomen. 

 Laat u inspireren door het modeldocument ‘vragen te stellen bij …’ verder in deze shop. 

Service aan huis

Intake & anamnese

300,- excl. btw 

Doel: volledige screening van uw persona. Deze service vormt de basis voor elke serieuze transformatie omdat er op een ruïne niet gebouwd kan worden. Naast de vragen die ik u stel, volgt ook een meting met huidplooicaliper en weging. U wordt zoals een ajuin op het bot gepeld, maar zonder de tranen (glimlach).

Hoe en wie: Een persoonlijke ontmoeting die standaard 2,5 uur duurt. In de sfeer en comfort van uw eigen huis (verplaatsing 50 km incl). 

Voor iedereen: particulieren, corporates en teams. 

Resultaat: Dataverwerking en precieze strategie in functie van uw vraag en doelstelling. Door deze screening kunnen we  alle probemen maximaal elimineren die u weerhouden van het nieuwe toekomstbeeld dat u bent.

Elk programma (voeding, training, e.a.) dat gevraagd wordt, ook in de toekomst, zal gebaseerd zijn op deze informatie. Een intake is vrijblijvend en slechts éénmalig te boeken. 

active service

Personal training (kracht) sessie

80,- excl. btw 

Doel: lichamelijk en mentaal versterken, zich van stress ontdoen of een teveel aan energie. Leer uw lichaam ook aan de binnenkant voelen en kennen (zelfbewustzijn). Vind gronding. Kortom: het lichaam en de geest verzorgen met slechts één, maximaal twee krachttrainingsessies per week gedurende 35’ à 40’ actieve minuten (er wordt 60’ geboekt). 

Hoe en wie: Na een volledige check-up via intake. In een professionele fitnessomgeving. Elke training is aangepast aan uw energie en stamina. Er wordt een programma opgemaakt steeds op maat volgens parameters zoals uw persoonlijk werk en verantwoordelijkheden, anatomie, biomechanica, hormone management, epigenetica, levensstijl, medische geschiedenis en uw specifieke doelstelling. PT enkel op aanvraag en na selectie. 100% blessurevrije klanten op twintig jaar tijd (mezelf incl.). 

Resultaten: Elke sessie brengt u gegarandeerd een positieve stamina, humor en wijsheid. Zelfs al heeft een mens eens geen ‘goesting om te komen’ het is een moment van plezier! Ik ben uw grootste supporter. Openbloeien als mens en instant geluk dat zijn de voorwaarden na een sessie. EN mooi zijn van binnen en van buiten is de lange termijn garantie!

service

Interior home gym designing

100,- excl. btw 

Doel: uw vraag gaat over het installeren van een home gym. En dit op de juiste manier! U vindt het belangrijk dat een professional elk aspect van dit project correct wordt bedacht: gebruiksvriendelijkheid, licht en lucht, professionele apparatuur zonder zot doen, optimalisering van de ruimte, toegankelijkheid naar de toestellen, veiligheid en een beetje status verkoop door ook het estetisch oog te werpen op het geheel. 

Hoe en wie: Per (video) call en eventueel een opvolgsessie ter plaatse. Voor iedereen.   

Resultaten: Hetgeen dat u voor ogen heeft. Dit kan gaan van een advies, of een bezorgen van een oplijsting op maat van hetgeen u nodig heeft volgens anatomie, achtergrond en bijvoorbeeld reden van het plaatsen van een home gym. Maar soms wordt het A-tot-Z verhaal gevraagd en ook dat kan geregeld worden. 

Uw investering moet opbrengen: wij kopen geen toestellen om (alleen maar) naar te kijken! 

philantropic service

Buy me a coffee

Een vrije gift op BE32 6528 2358 9902

Doel:  De reden van deze service is omdat veel van mijn tijd gratis wordt gestoken in jullie, de dierbare klanten. Zowel in een ad random context als op constante basis sturen jullie mij vragen die ik -natuurlijk- graag beantwoord en zo goed ik kan en bovenal op maat beantwoord volgens wat de vrager nodig heeft. Of het nu een adres is, of bevestigen van een product, een gezondheidskwestie, padstelling of gedachte die besproken wordt, of  wanneer er snel een slecht gevoel uit de weg moet geruimd worden. 

Opdat ik me gewaardeerd kan voelen in mijn werk, zonder hiervoor iets te moeten factureren of vragen, heb ik dit ‘buy me a coffee’-idee bedacht dat weer anderen ten goede doet komen. Want… 

Resultaten: Deze giftes gaan naar een aparte bankrekening dat gebruikt zal worden voor een maatschappelijk co-housing project. Een community waar mensen voor elkaar instaan en individueel kunnen leven op een kwaliteitsvolle manier aan een eerlijke huurprijs.

U mag mij steeds persoonlijk contacteren mocht u meer informatie hierover willen op +32 477 75 28 22. 

Hier wil ik ook meteen persoonlijk Barbara bedanken voor haar gifte, de eerste gifte. Haar medeleven op een bepaald moment in mijn leven heeft mij geholpen wanneer ik heel diep zat en waarbij ik zonder afgeven in het goede van mensen -en mezelf- ben blijven geloven. 

De geboorte van dit fonds: ‘goeds doet goeds’.  

philantropic service

Buy me a coffee

Een vrije gift op BE32 6528 2358 9902

Doel:  De reden van deze service is omdat veel van mijn tijd gratis wordt gestoken in jullie, de dierbare klanten. Zowel in een ad random context als op constante basis sturen jullie mij vragen die ik -natuurlijk- graag beantwoord en zo goed ik kan en bovenal op maat beantwoord volgens wat de vrager nodig heeft. Of het nu een adres is, of bevestigen van een product, een gezondheidskwestie, padstelling of gedachte die besproken wordt, of  wanneer er snel een slecht gevoel uit de weg moet geruimd worden. 

Opdat ik me gewaardeerd kan voelen in mijn werk, zonder hiervoor iets te moeten factureren of vragen, heb ik dit ‘buy me a coffee’-idee bedacht dat weer anderen ten goede doet komen. Want… 

Resultaten: Deze giftes gaan naar een aparte bankrekening dat gebruikt zal worden voor een maatschappelijk co-housing project. Een community waar mensen voor elkaar instaan en individueel kunnen leven op een kwaliteitsvolle manier aan een eerlijke huurprijs. 

Programs

QUICK SOLUTIONS THAT IMPROVE YOUR LIFE. INTELLECTUAL WORK AND SPORTS A LA CARTE. 

well-being

TRAVEL WITH H3® & THE DICTATOR®

8.000 / 13.000,- excl. btw 

Doel: Neem opnieuw de verantwoordelijkheid op over uzelf en de impact die u heeft op anderen door u terug op de juiste sporen te zetten. Dit vertaalt zich in een retraite zonder vreemde mensen zeg maar, maar u kan wel de mensen meenemen die u graag heeft 😉. H3 denkt aan de invulling van uw verblijf ter plaatse zoals de voeding op maat voor elk, het koken, de trainingen bij de ‘locals’, en andere intense maar simpele belevingen. Zoom in en disconnect van uw wereld. Adem oude energie uit en nieuwe energie in. 

Hoe en wie: Een locatie op eigen aangeven, en H3 organiseert ‘de verrassing’. In te stappen op elk moment van het jaar. 3 dagen of 6 dagen. Zoveel te herhalen als u zelf wilt. Binnen- of buitenland. Tools zoals mental coaching, physical coaching en detoxen -volgens de regels- worden gebruikt om een resultaat te bekomen. We starten met een eerste consult (inbegrepen in deze service) die de spelregels gaat bepalen van de verdere wensen. 

Resultaten: Een reden om deze service te willen is om u terug op gewicht te brengen (voor de beide richtingen), omwille van stress management, even uitschakelen en u het leven in volle welzijn over te laten aan een expert die het beste voor u gunt. 

Service for professionals

PERSONAL TRAINING STRENGTH CAMP PROGRAM

3.500,- excl. btw 

Doel: Leer de methode van Mike Mentzer (grootste concurrent van Arnold Schwarzenegger), Dorian Yates, Enrico Dell’olio en vele andere professionele ‘nieuwe garde’ aan intellectuelen in de bodybuilding scene. Een praktische opleiding in de krachttraining met het accent op de High Intensity Techniques methode van Arthur Jones.  Voor master trainers die een eigen stem willen hebben in de fitness sector en niet de zinloze trends willen volgen. Traditioneel en old school.   

Hoe en wie: practical course over verschillende dagen. Theorie beperkt doch aanwezig. Trainingssupplementen en alle andere onderwerpen die de coachee wil kennen worden individueel beantwoord. Dagen worden samen uitgekozen met trainer. Min. jaren aan sportervaring zijn vereist. 

Resultaten: Diepe kennis van het vak a.d.h.v. uitvoering van krachttrainingsoefeningen, biomechnica, anatomie, supplementen, hormonen en soorten sportactiviteiten, correlatie met anti-aging, etc. Ervaar bodybuilding vanaf nu uit een butler-service-standpunt! 

Service for professionals

ZONE CONSULTANT PROGRAM

3.500,- excl. btw 

*DE GENOEMDE PRIJZEN GELDEN VOOR STANDAARD CASUSSEN MET STANDAARD PROBLEMEN OF CONFLICTEN. FINALE PRIJZEN OP AANVRAAG. EEN VERSCHILLENDE PRIJS KAN OPGEMAAKT WORDEN VOLGENS PERSOONLIJKE BEHOEFTEN. DE MOEILIJKHEIDSGRAAD BEPAALT DE FINALE PRIJS CFR. INTENSITEIT, DRUK OP DE AGENDA, GEVRAAGDE FOLLOW-UP EN UITZONDERINGEN DIE ER GEVRAAGD WORDEN. DE PRIJZEN VAN DE DIENSTEN ZIJN GEBASEERD OP DE TIJD DIE U BESPAART (U BETAALT VOOR ‘SNELHEID’), DE JARENLANGE PERSOONLIJKE EN KLANTEN ERVARING, DAGELIJKSE ZELFSTUDIE, OPGEDANE LEVENSWIJSHEID EN ABSOLUTE TIJDSOPTIMALISATIE. PRIJZEN WORDEN GEBASEERD OP EEN DOSSIEROPMAAK, ADMINISTRATIEKOSTEN EN PERSOONLIJK ERELOON (SOMS OOK TRANSPORT). *50 SMS’EN OF WHAT’S APP BERICHTEN ZIJN STANDAARD OPGENOMEN IN DE SERVICE. EENS DAAR BOVEN IS EEN GEVRAAGD EXTRA FORFAIT  MOGELIJK.  *FAMILIE-PAKKET-PRIJZEN KUNNEN IN CONSIDERATIE GENOMEN WORDEN. *BETALING CASH, OP FACTUUR OF MOBIELE BANKOVERSCHRIJVING. 

Doel: Voedingstechniek uitgedokterd door PHD Dr. Barry Sears. Ik werd persoonlijk opgeleid door hem en zijn Italiaans team om de opleiding Zone Diet Consultant te vervolledigen. Het Zone Diet is een anti-ontstekingsgerichte voedingstechniek (medisch) met briljante resultaten. Ik leg u ook de vergelijking uit met andere voedingstechnieken en correleer graag andere kennis bij deze vakmaterie. 

Hoe en wie: praktische en theoretische cursus over verschillende dagen. Dagen worden samen uitgekozen met de pupil of kan in groepen van maximaal 8 personen plaatsvinden. Voor voedingsexperten, dokters, apothekers, osteopaten, biologen, etc. 

Resultaten: Voedingsbegrippen worden duidelijk. U kan meteen aan de slag met deze informatie in uw praktijk. 90% slaagkansen bij elke klant/ patiënt, ook bij pathologieën waarbij uzelf ook al heeft vastgesteld dat een ‘calorie’-dieet niet zomaar werkt. 

VIRTUAL EDUCATION

ONLINE TRAINING

DIGITAL PRODUCTS

Blocnote

Grocery Shopping list

Modeldocument

H3 Nutritient index

Modeldocument

Vragen te stellen bij een astrologe

Modeldocument

Juiste vragen stellen bij een kaartlegger

Voedingsprogramma

Voor kat en hond

Cursus

Mental coaching

Software

Kassasysteem