Us

koop U een leven en word eindelijk wie U bent.

Probeer uzelf niet te veranderen. De basis is wat die is en die is perfect imperfect. Maar voelt u zich wel ok met de mens die u nu bent? Zitten uw lichaam, geest en ziel op één lijn? Heeft u nog dat innerlijke kind, zoals toen u 5 jaar was ? Of, om het met een Mozart-analogie te zeggen: ‘werd u de piano afgepakt en leert u nu gitaar spelen?’

Mijn taak bestaat erin om uw talent te onderstrepen en uw ‘zwakheden’ te trainen.  Ik breng u als het ware tot uw beste zelf-expressie. Ik leg uw ruggengraat bloot. Uw levensgeluk draait namelijk rond uw persoonlijke gezondheid, hoe uw hormonen zich gedragen, uw werk, uw zelfontplooiing, en hoe uw creativiteit tot stand komt. Ik verbind alle levensaspecten zijnde uw privé, werk en uw creatief talent zodat u op uw gemak bent bij uw totale ‘ik’. Uiteindelijk moet u wel elke dag wel met uzelf leven! U hoort uw lichaam eigenlijk als een tempel te behandelen, maar bij velen is dat geen feit.

Dus waar wacht u nog op? Laat u uzelf zieker, ongelukkiger, wanhopiger of verbitterder worden, zodat er niets meer overblijft van de persoon die u eigenlijk bent? U denkt te klein of te groot te zijn, te dik of te dun, te jong, te oude, impotent, onvruchtbaar, u zit in de menopauze? Of misschien heeft u parkinson, kanker, of een andere zieke / aandoening? Bent u een workoholic, misschien een beetje gefrustreerd, staat uw ego u soms in de weg? De kans is groot dat ik met deze onderwerpen al in aanraking ben gekomen. Ik praat namelijk elke dag met mensen; ik behandel de sporter, de carrièrevrouw met of zonder kinderen, de uitzonderlijke ondernemer die niet wil lijden onder de ingeburgerde anti-etiquette van de typisch doorsnee corporate leader, de autodidactische wereldvernieuwer, de nieuwe denker, de geprivilegieerde zoon of dochter, maar ook diegenen die in het algemeen de pedalen kwijt zijn. Elk kenmerk vindt zijn weg tot bij mij.  

Ik kende een leven van extremen. Ik ben het levende bewijs dat negatieve ervaringen een goede wending kunnen krijgen door te vertrouwen in een eigen levensfilosofie en te vechten voor een eigen visie. Tegenslag gaf me gelukkig wel kracht. En die kracht gebruik ik om anderen krachtig te maken. Mijn leven is altijd zeer gevarieerd geweest. Een hobbelig parcours gaf me een stevige basis om het uwe net iets makkelijker, zeg maar: comfortabeler, te maken.

Kortom ik luister naar uw hulpvraag omtrent uw dagelijkse beslommeringen en pijnpunten in uw leven (zie volgende sectie: voor wie). Voor mij bent u een quality client omdat u investeert in uzelf.  Ik zet u terug op weg door een andere/nieuwere/alternatieve schwung te brengen in uw leven, en dit op korte tijd. Ik neem graag voor u de stier bij de hoorns – and get that shit done. Ik transformeer -soms radicaal, maar altijd rustig en stap per stap- op een verfrissende manier uw lichaam, uw geest en uw denkpatroon. Ik moet me duidelijk, sterk en eerlijk uitdrukken om uw gelederen te kunnen binnendringen, maar dat zal uw hart en geest sterken, geloof me. Wij, mensen, zijn een work in progress, en elke levensfase en levensseizoen heeft een ander antwoord.  

Ik combineer logica en emoties. Ik probeer uw complete persona te begrijpen en ga er dan met volle passie in door alle informatie en kennis over uzelf in de praktijk te brengen. Dit wordt de plaats waar u zichzelf terugvindt en u zich gelift zal voelen van dagelijkse lasten. Ik gun u heel graag het succes. Uw engagement is het enige dat ik vraag. 

 

Zo lees ik u vanaf de eerste dag: de intake, de onmisbare tool.

 

hei enige echte falen in dit leven is niet trouws te zijn aan de beste versie van jezelf

voor wie

Als het angstzweet u nu uitbreekt dan bent u zeker aan het juiste adres: u heeft dit nodig! What’s App me nu al gerust even op +32 477 75 28 22.  

De mensen die mij vinden zijn mensen die een gesprek op niveau willen. Oppervlakigheid is niet aan mij besteed, temeer omdat we naar de kern willen en moeten gaan. 

Het is me daarentegen een eer te mogen werken met mensen met een persoonlijkheid en daar de zon op te mogen laten schijnen! Hetgeen we misschien wel gemeenschappelijk hebben is de wens om een verschil te maken of een verschil te willen zijn, wat uw achtergrond ook is 

Soms is het een klein werk, soms een groot. 

Op het einde van de pagina kunt u een paar voorbeelden vinden van de vragen die klanten me stellen

Mocht een intake nodig zijn dan wordt de kost van een eerste sessie hiervan afgetrokken.

U bent, niet U hebt

Het is altijd de moeite waard om te streven naar iets belangrijks in uw eigen leven. Welk type van bijdrage wilt u dus leveren aan de maatschappij? 

Door in eerste instantie vriendelijk, zacht en liefdevol te zijn voor uzelf toont u verantwoordelijkheid en respect aan uzelf. Dat is een dankbaar gevoel. Wanneer u dat voelt in de fysieke (aardse) wereld dan is er ook die innerlijke realisatie. En wanneer u het voelt kan u dit ook andere mensen leren voelen. Voelen is een speciale staat die los staat van externe factoren. Externe factoren zouden namelijk geen impact mogen hebben op uw innerlijke leefwereld. U moet gelukkig zijn, u moet zich niet gelukkig wanen. Het is dus niet enkel van belang hoe het eruit ziet aan de buitenkant. Maar wel wat uw basisplatform is, ‘want wie bent u nog zonder het bedrag op uw bankrekening? Of met die fancy kledij aan je lijf?’  

Ik zie de persoon, u, graag voor wat die is, niet de persoon die heeft bereikt. Ik coach u daarom door en over uw ego heen. 

Uw uiterlijke geluk is dus vooral uw innerlijke geluk. U straalt. En dat zien mensen als een collectief gegeven: zo straalt alle schoonheid uit uw leven, leefgebied en werkomgeving ook door in de wereld van de anderen. Ook uw energie maakt de wereld dus mooier om in te leven. This makes it a full cycle. En zoals de kwantumfysica zegt ‘alles is gerelateerd aan elkaar’. Because happiness is the richest income. U wordt oprecht en diep gelukkig met uzelf. 

wat U van mij mag verwachten en de tools die ik gebruik.

Maatschappelijke veranderingen en verbeteringen zijn mijn stiel. Mijn adviezen hebben toekomstvisie, maar zijn ook aangepast aan de noden van de huidige maatschappij en aan uw eigen cultuur. 

Dus als u kiest voor een relatie met mij dan is het omdat u op het punt bent gekomen dat u getriggerd wil worden. En omdat u de meest gepaste ‘schoenpoets’ nodig hebt voor uw persoonlijke levens-schoen: een 360° aanpak op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. 

In dit nieuwe tijdperk is menselijk contact een luxe, laat ons eerlijk zijn. Het hebben van een spontane interactie met een mens creëert die spontane verrassing die u niet kan vinden in artificiele intelligentie.

Terwijl coaches mensen zullen helpen om betere gewoontes aan te leren en betere keuzes te maken, zal een transformatiecoach veranderingen brengen op lange termijn tot in het diepste van de persoon. 

 

Tijdens het veranderingsproces laten mensen pas hun ware gelaat zien: door de kracht van een ander kan men zich soms zo gesterkt voelen dat men plots de figuurlijke bergen verzet. Ik ben die sleutel voor u. Uw wil dient aanwezig te zijn, de wil om te luisteren, te volgen en te vertrouwen. Ik doe de rest om uw doelen te behalen. Succes is het resultaat. 

Liefs, ‘Love & light’

Helena HH 

De essentie van mijn werk bestaat uit het begeleiden en ontwikkelen van zelfgroei. Een inzicht wordt ontwikkeld door middel van gesprekken en het aanbrengen van op maat gemaakte programma’s. Alle bruikbare tools die U dichter bij uw levensdoel brengen.

-HELENA HERBOSCH

Klanten stelden mij in het verleden de volgende vragen

-Spiermassa en gewicht bijkomen i.f.v. zich beter voelen of een wedstrijd.

-Opstellen van een trainingsprogramma. 

-De buik geneert bij de dagelijkse bezigheden

-Een oplossing bieden voor de vele diners en lunchvergaderingen die een aanslag plegen op het lichaam en geest van de persoon, en zelfs op de dagelijkse activiteiten.

-Extra spierkracht willen om het werkleven beter te kunnen incasseren.

-Zich op een bepaalde manier kunnen afreageren maar in een minimum van tijd.  

-Voeding afstemmen op het werkritme i.f.v. verschillende shifts, veel werkuren, flight days, …

-Het overgewicht aanpakken dat impact heeft op dagelijkse keuzes en de houding

-Na vaststelling van intoleranties en/of allergieën een (aangepast) programma opstellen

-Een aantal gezondheidsproblemen aanpakken (bijv. slaapapneu, scoliose, visceraal vet (buikvet), rug- of trapeziusprobleem, gewrichtspijnen, niet helder in het hoofd zijn, verbrijzelde knieën, terug flexibeler willen zijn, schildklierproblematiek, menopauze, burn out, hoofdpijn, etc.)

-Jongere energie willen uitstralen en er vitaler uit willen zien.

-Feedback vragen over een plotse opstoot van een gezondheidsprobleem zoals een ontsteking, blessure, vreemde sensatie in het lichaam, etc.

-Doorheen het jaar zoveel mogelijk een perfecte gezondheid nastreven (tijdsoptimalisatie = USP).

-Geconfronteerd worden met de dood in de entourage en tot het besef komen dat de gezondheid plots van onschatbare waarde is 

-Het imago verbeteren en het aanpassen van de algemene look zodat men frisser en aantrekkelijker oogt  ‘ik besefte dat elke celeb en elke sporter een coach heeft. Ik wil er ook één.’

-Het lichaam en de geest versterken zodat men ‘er staat’. 

-Het werk / de sport heeft te lijden onder de gezondheid. 

-Willen weten welke voeding goed is voor zichzelf.

-Ondernemers die gewicht kwijt willen zonder de uren in de gym en het volgen van vieze diëten. 

-Begeleiding en coaching bij conflicten en obstakels (bijv. rechtszaken die bijzonder veel mentale (en lichamelijke) stress bezorgen)

-Herorganiseren van het huishouden en privéleven (met minder fricties tussen koppels als gevolg)

-Zich verder ontwikkelen op persoonlijk vlak; body & mind (precies alsof men aan een plafond is gekomen)

-Opbouwen van het zelfvertrouwen gebaseerd op het eigen kunnen (niet die van anderen) en weten wat de eigen talenten zijn 

-Meester worden in elk aspect van het privéleven; keuken, het teveel aan rommel weghalen in het huis, keuzebepalingen, coaching van kinderen, het werken (zonder slaaf te worden / te zijn). 

-Het zoeken van emotionele vervulling omdat het leven saai is geworden en iedereen in de entourage precies maar gewillig knikt (vooral personen in het publieke oog). 

-Noodzaak om te praten met iemand die begrijpt om zo tot nieuwe inzichten te komen.

-Denken zonder de veroordeling of het naar zich toetrekken van de aandacht

-Mentaal sterker worden omdat te vele stressfactoren niet allemaal samen geïncasseerd kunnen worden 

-Een nieuwe werk- en privestructuur tonen na de komst van een kind / kinderen.

-Een stabiele gemoedstoestand creëren voor uzelf (mentale stabiliteit). 

-Zelfvertrouwen opbouwen. 

-De persoon door een lastige periode van emotioneel misbruik halen; gekend als gaslighting / coercive control

-Het tackelen van zorgen op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak zodat die zo weinig mogelijk in conflict komen met de ambities of hogere idealen 

-Zelf-voldoening zoeken door zelfontplooiing 

-Publieke persoon zich goed doen voelen door een protocol voor het publiekelijke leven en het privéleven voor te schrijven

-Een richting en een levensdoel geven aan (verwende) (jong)-volwassenen  

-Schrijven en corrigeren van teksten zodat het doel wordt beoogd (PR) 

-Willen weten wat de persoonlijke jaarenergie zal zijn en waar men best rekening meehoudt in het zakelijk- of privéleven.

-Juist of béter willen overkomen bij negotiaties, personeel, partner,… 

-Een luisterend oor zijn voor de lasten van personen met een gemiddeld complexer leven dan anderen. 

-Het identificeren van de belangrijkste uitdagingen en tegenslagen in het leven zodat deze met vertrouwen kunnen overwonnen worden. 

-Het artificiele leven beu zijn en zoeken naar zingeving

-De jeugd kennis en informatie doorgeven en stimuleren van verantwoordelijkdelijkheidszin

-Een weg tonen voor de hoogbegaafde, en EQ persoon en/of persoon die hoogsensitief is. 

-als trainer advies en werkmethodes willen, maar ook hoe het zelfstandig leven en carrière aan te pakken.